Florence Welch

H “αιθέρια” τραγουδίστρια, Florence Welch, lead singer των Florence & the Machine αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση και όπως ανακοίνωσε, της έσωσε τη ζωή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 


Η “νεράιδα” με τα ginger μαλλιά που κατάφερε να ξεσηκώσει και το ελληνικό κοινό με την εμφάνιση της, αποκάλυψε πως έκανε μια επέμβαση η οποία ήταν σωτήρια για τη ζωή της και μέσω Instagram αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να ακυρώσει τις τελευταίες συναυλίες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Welch (@florence)

“Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να ακυρώσω τις τελευταίες συναυλίες μου. Τα πόδια μου είναι καλά. Χρειάστηκε να υποβληθώ σε επείγουσα επέμβαση για την οποία δεν αισθάνομαι ακόμα αρκετά δυνατή για να μιλήσω, αλλά μου έσωσε τη ζωή. Θα επιστρέψω στη σκηνή για να κλείσω την περιοδεία “Dance Fever” με τις συναυλίες στη Λισαβόνα και τη Μάλαγα, (ίσως να μην χοροπηδάω τόσο πολύ αλλά μπορείτε να το κάνετε εσείς για μένα)”, έγραψε στην ανάρτηση της.

Η Florence Welch θεωρείται μια από τις ιδιαίτερες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής καθώς διαθέτει μια boho εμφάνιση που θυμίζει περασμένες δεκαετίες και τα τραγούδια της είναι τεράστιες επιτυχίες!

Tσέκαρε και αυτά: