Netflix

Μια μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται να γίνει στο Netflix και ένα πρόσωπο το οποίο αγάπησε πολύ το κοινό της πλατφόρμας, θα εμφανιστεί σε μια νέα σειρά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Úrsula Corberó έγινε γνωστή μέσω της σειράς “La Casa De papel” ως “Τόκιο” και από τότε που εμφανίστηκε στο άκρως πετυχημένο project, η καριέρα της εκτοξεύτηκε!

Η ηθοποιός συμμετέχει στη νέα σειρά του Netflix “Burning Body” και θα υποδυθελι μια αστυνομικό η οποία είναι ύποπτη για τον φόνο του συντρόφου της.

Η νέα σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται σχόλια από τους κριτικούς οι οποίοι αναφέρουν πως θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με τη σύνοψη θα δούμε τα εξής:

“Μάιος 2017. Το σώμα ενός άνδρα βρέθηκε καμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη δεξαμενή Foix, στη Βαρκελώνη. Είναι ο Pedro (José Manuel Poga), ένας αστυνομικός. Το γεγονός προκαλεί γρήγορα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και ταράζει τα νερά καθώς η έρευνα αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που εμπλέκουν τον Pedro και δύο από τους αστυνομικούς συναδέλφους του: τη σύντροφό του Rosa  και τον πρώην φίλο της Albert”. 

Tσέκαρε και αυτά: