Foo Fighters

Οι Foo Fighters κυκλοφορούν επιτέλους το πολυαναμενόμενο νέο album τους, ‘But Here We Are’, μέσω της Panik Records/Sony Music.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μια δισκογραφική δουλειά για την θεραπευτική δύναμη της μουσικής, της φιλίας και της οικογένειας, το ‘But Here We Are’ είναι ένα album με πολυ προσωπικές ιστορίες του συγκροτήματος.

Το 1ο single “Rescued” χαρακτηρίστηκε ως “fresh sense of pathosand urgency” από την The New York Times, “a gruff, melodic rocker with bittersweet hooks” έγραψε το Stereogum για το “Under You”, για το “Show Me How” γράφτηκε “totally unexpected foray into shoegaze and dream-pop territory”, ενώ το SPIN ενθουσιάστηκε με τα “powerful goodbyes” του τραγουδιού “The Teacher”. Σήμερα, που το album είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορεί και το νέο μελωδικό single “The Glass”.

Τσέκαρε το άλμπουμ εδώ!

Σε παραγωγή του Greg Kurstin και των Foo Fighters, το ‘But Here We Are’ έχει λάβει ήδη εξαιρετικές κριτικές—με το κοινό να δείχνει ήδη την αγάπη του στα “Rescued” και “Under You” κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας.

To συγκρότημα έχασε πριν από κάποιους μήνες τον ντράμερ τους και είναι μια πολύ σημαντική επιστροφή!

Τσέκαρε και αυτά: