My Style Rocks

To “My Style Rocks” φάνηκε πως είχε “ζήτηση και έγινε μεγάλη συζήτηση”, με αποτέλεσμα να ανακοινώνεται από το κανάλι του ΣΚΑΙ πως θα επιστρέψει με έναν νέο κύκλο τη νέα σεζόν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους : Στέλιος Κουδουνάρης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός, φέρεται πως θα επιστρέψουν για έναν ακόμη κύκλο και μαζί τους θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου η οποία έχει αγαπήσει πολύ στο συγκεκριμένο project!

Τα κορίτσια που “πρωταγωνίστησαν” στον φετινό κύκλο κατάφεραν να δείξουν περισσότερο ριάλιτι από ότι μόδα και έφεραν σχετική τηλεθέαση στο κανάλι του Φαλήρου!

Ωστόσο, ο νέος κύκλος του “My Style Rocks” φέρεται πως θα επιστρέψει με κάποιες τροποποιήσεις έτσι ώστε να έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό που θα θελήσει να παρακολουθήσει το παινχίδι!

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, ο νέος κύκλος θα είναι ακόμη πιο έντονος και θα δούμε πολλά backstage από την προετοιμασία των παικτριών ενώ ακόμη υπάρχουν σκέψεις για την ένταξη ανδρών ως παίκτες χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση!

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει και μπορούν να δηλώσουν τα κορίτσια που θέλουν να συμμετάσχουν!

Πολλά θα συμβούν και περιμένουμε να τα δούμε!

Τσέκαρε και αυτά :