Fortnite

Στο βιντεοπαιχνίδι Fortnite δημιουργήθηκε ένα section σκοποβολής το οποίο έχει προστεθεί στη σειρά των “Οlympic E-sports Series” το οποίο διοργανώνεται με βάση το πλαίσιο που υπάρχει στους Ολυμπιακούς αγώνες.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένα εικονικό νησί το οποίο υπάρχει στο παιχνίδι επιστρατεύεται για να διεξαχθεί ο αγώνας και θα συμμετέχουν 12 παίκτες οι οποίοι θα “εκλεχθούν” από το Fortnite Champion Series. Θα είναι ένα διαδικτυακό τουρνουά στο οποίο θα γινουν αγώνες νοκ-άου και θα συμμετάσχουν κορυφαίοι παίκτες.

Η διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα δοκιμαστούν οι παίκτες στην ακρίβεια του στόχου και θα πρέπει να κάνουν ότι ακριβώς κάνει ένας σκοπευτής σε πραγματικό αγώνα.

Τα e-sports μπαίνουν και αυτά με τη σειρά τους στους Ολυμπιακούς αγώνες όπως και η τοξοβολία, το τένις, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και άλλα και θα γίνει χρήση παιχνιδιών όπως το Gran Tourismo.

O κόσμος εκσυγχρονίζεται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέες συνθήκες ακόμη και για τους gamers στο χώρο του αθλητισμού, ακόμη και να δεν “αθλούνται” με τον παραδοσιακό τρόπο που έχουμε συνηθίσει!

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: