Kylie Jenner

H Kylie Jenner επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στο Met Gala όπου πραγματοποίησε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση η οποία απασχόλησε για πολλούς και διάφορους λόγους.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τηλεπερσόνα και μαμά της μικρής Στόρμι και του Air, αποφάσισε να περπατήσει στο μπεζ χαλί φορώντας μια δημιουργία του οίκου Jean Paul Gaultier. Mια κατακόκκινη τουαλέτα η οποία διέθετε ασσύμετρο νετκολτέ και ένα έντονο σκίσιμο στο ππόδι ήταν αυτό που δημιούργησε ο οίκος για να εμφανιστεί η Kylie στο fashion event και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις η ¨ουρά” του φορέματος καθώς ήταν γαλάζια και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα “jacket” προτού πέσει στο έδαφος.

Η ομάδα του Jean Paul και ο Haider Ackermann ήταν τα πρόσωπα τα οποία καθοδήγησαν την Kylie Jenner καθόλη τη διαδικασία και η ίδια θέλησε να δείξει όλα όσα έγιναν στα “παρασκήνια” και την προετοιμασία που έκανε για να είναι εκθαμβωτική στο μπες χαλί!

H Κάιλι Τζένερ ήταν μια από τις παρουσίες που δεν ακούμπησαν την extravaganza που επιβάλλει η συγκεκριμένη βραδιά. Ωστόσο, έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση η οποία μας άρεσε και θα μπορούσε κανείς να τη θεωρήσει σικ, καθώς μας έχει συνηθίσει σε πιο y2k εμφανίσεις τις οποίες και δεν προτιμούμε!

Tσέκαρε και αυτά: