Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Ο ύπνος μας είναι πολύ σημαντικός διότι μας προσφέρει ξεκούραση και ο οργανισμός μας τον χρειάζεται! Και όταν επιλέγουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να γίνεται σε ένα καθαρό χώρο, ο οποίος μας προσφέρει ηρεμία και ένα κρεβάτι το οποίο ταιριάζει στις ανάγκες μας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν ξεκουράζονται καλά και αναγκάζονται να καταφύγουν σε σκευάσματα και περίεργες λύσεις για να μπορέσουν να ξεκουραστούν! Ωστόσο, η Chantel Mila έχει βρει ένα κόλπο το οποίο πρέπει να δοκιμάσεις.

Συμβουλές για σπίτι – Η TikToker ανάρτησε ένα ίντεο μέσω του οποίου υπόσχεται πως θα έχεις έναν ονειρικό ύπνο, αρκεί να ακολουθήσεις κάποια βήματα!

#1.Αφαιρείς όλα τα καλύμματα από το κρεβάτι σου

#2.Πλένεις τα σεντόνια σου στο πλυντήριο χρησιμοποιώντας μια κούπα μαγειρική σόδα και αρκετές σταγόνες έλαιο ευκαλύπτου

#3.Σκουπίζες το στρώμα σου με την ηλεκτρική σκούπα

#4.Σε ένα βαποριζατέρ ρίχνεις νερό, μαγειρική σόδα και αιθέριο έλαιο της επιλογής σου! Ανακατεύεις καλά και ψεκάζεις πάνω στο στρώμα, το οποίο το αφήνεις ακάλυπτο για μια ώρα!

#5.Απλώνεις στο κρεβάτι σου τα καθαρά σεντόνια και ψεκάζεις με λίγο αιθέριο έλαιο “τον αέρα” πάνω από το κρεβάτι σου! Το καλύτερο θεωρείται η λεβάντα!

@mama_mila_ Treat yourself to the best nights sleep this year 🌙 this deep cleaning process softens your sheets and makes your bedroom smell soooo good! Start 2023 refreshed ✨ #cleaninghacks #cleanhome #cleaningtips #bedroomrefresh #bedroommakeover #bedroominspo ♬ original sound – Sickickmusic

Δοκίμασε το!

Τσέκαρε και αυτά: