Γαλάτεια Βασιλειάδη

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών με τη συμμετοχή της στο J2US.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι παντρεμένη με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο και έτσι οι δύο τους είναι ζευγάρι όχι μόνο στη ζωή, αλλά και στο Just the two of us.

 

H ίδια είναι ένα πρόσωπο που λατρεύει τα social media, είναι μία full time μαμά, αλλά συγχρόνως έχει μία καταξιωμένη πορεία ως επιχειρηματίας.

Έχει αποκτήσει μια σχέση οικειότητας με το κοινό με τις αστείες στιγμές που μοιράζεται στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με τον σύντροφό της Γιώργο Παπαδόπουλο.

 

H Γαλάτεια Βασιλειάδη έχει μεγαλώσει στην Λεμεσό της Κύπρου και από μικρή της άρεσε να ασχολείται με το θέατρο.

Στην εφηβεία της, όπως η ίδια έχει εκμυστηρευτεί υπήρξε ερωτευμένη με την φωνή του Γιώργου Παπαδόπουλου, όταν εκείνος ερμήνευε το soundtrack μιας δημοφιλούς κυπριακής σειράς.

 

Η συνέχεια την βρίσκει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε μαθηματικός. Εκεί σε μια νυχτερινή της έξοδο σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μια ματιά ήταν
αρκετή για να ξεκινήσει η δική τους ιστορία αγάπης. Πολύ σύντομα απέκτησαν δύο παιδιά.

Η Γαλάτεια έχει την δική της εταιρεία με παιδικά είδη, την οποία δημιούργησε όταν ήταν έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Παράλληλα ασχολείται με το instagram και το Tik tok.

Τσέκαρε κι αυτά: