Γαλλία

Γαλλία : Viral στο Twitter έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει Γάλλους πολίτες να βρίσκονται σε εστιατόριο στη Λυόν και να τρώνε ανενόχλητοι το φαγητό τους έχω στα παράθυρα εμφανίζονται φλόγες από τις φωτιές που έχουν βάλει άλλοι πολίτες οι οποίοι απεργούν λόγω του συνταξιοδοτικού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το βίντεο δείχνει ανθρώπους να κάθονται στη σάλα του εστιατορίου ενώ οι φλόγες της φωτιάς συνεχίζουν να αναδύονται και εκείνοι απλά τρώνε! Στο twitter έχει γίνει ντόρος αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν τη γνησιότητα του βίντεο διότι δεν αποκλείεται να είναι fake news.

O Ίαν Μπρέμερ – Αμερικανός δημοσιογράφος – ανάρτηση το βίντεο το οποίο φέρεται να προέρχεται από τη Γαλλία και έγραψε πώς η χώρα γίνεται η επιτομή του meme “this is fine” και δεν αποκαλύπτει παραπάνω πληροφορίες.

Οι πολίτες συνεχίζουν να είναι στους δρόμους του Παρισιού και άλλων πόλεων της Γαλλίας αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του Εμανουέλ Μακρόν το οποίο προβλέπει την αύξηση της συνταξιοδότησης από τα 62 έτη στα 64 χρόνια και αυτή η συνθήκη δεν είναι κάτι που θέλουν οι Γάλλοι πολίτες.

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη καθώς οι πολίτες δε θα αφήσουν το ζήτημα να περάσει έτσι εύκολα!

Τσέκαρε και αυτά: