Καλομοίρα

H Καλομοίρα είναι μια από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες που έχουν εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση και πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Fame Story!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira


Το κορίτσι που παρομοιάστηκε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραμένει μετά από πολλά χρόνια η ίδια νεανική φυσιογνωμία, με τα σπαστά ελληνικά που μοιράζει αγάπη και θετική ενέργεια σε όλον τον κόσμο!

Καλομοίρα – Βιογραφικό, Instagram, η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση, η Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο Δυτικό Χέσμπεντ! Στις 31 Ιανουαρίου του 1985 ο κύριος Νίκος και η κυρία Ελένη υποδέχτηκαν στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι το οποίο θα μεγάλωνε και θα γινόταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην Ελλάδα!

Το τραγούδι και ο χορός ήταν η μεγάλη της αγάπη και από μικρή ηλικία συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς στην Αμερική και έμαθε να παίζει βιόλα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Στα “νιάτα” της ήταν ένα κορίτσι το οποίο κυνηγούσε τη μουσική σαν μια μικρή λεοπάρδαλη και ήθελε να βρίσκεται παντού έτσι ώστε να την ακούσει ο κόσμος! Έχει τραγουδήσει ως opening act σε συναυλίες των LL Cool J και Jessica Simpson. 

H Μαρία Καλομοίρα Σαράντη αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα το 2004 με σκοπό να συμμετάσχει στο πρώτο “Fame Story” που προβλήθηκε μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1.

Το Fame Story

To 2004 η Καλομοίρα ήταν μια από τις τραγουδίστριες που εμφανίστηκαν στο μουσικό ριάλιτι “Fame Story” και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση!

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν πολύ καθώς είχε θετική ενέργεια και δεν έκανε το τυπικό ριάλιτι με ίντριγκες και τσακωμούς! Τα κοριτσάκια της τότε εποχής την λάτρεψαν και ήταν τρομερά αγαπητή!

Εκ τότε έχει κάνει πολλές συναυλίες και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, έχει κάνει εμφανίσεις στην Αμερική και μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα της ήταν η Eurovision!

Η Eurovision

Έχοντας στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες όπως “Νομίζεις”, “Πεθαίνω για εσένα” και άλλα πολλά, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και μετά από ψηφοφορία κλήθηκε να αναλάβει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision 2008.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Με το τραγούδι “My Secret Combination” για το οποίο έγραψε στίχους ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και μουσική ο Κωνσταντίνος Παντζής, ανέβηκε στη σκηνή του Βελιγραδίου και κατέκτησε την τρίτη θέση παίρνοντας 218 πόντους!

H προσωπική ζωή

Το 2006 ήρθε πολύ κοντά με τον Γιώργο Μπούσαλη και από τότε αποφάσισαν να χαράξουν κοινή ζωή! Το 2009 αρραβωνιάστηκαν και το 2010 παντρεύτηκαν στο Λoνγκ Άιλαντ της Νέα Υόρκης.

Το 2012 η Καλομοίρα έγινε μανούλα φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα της, Νίκο και Δημήτρη και το 2016 έφερε στον κόσμο την μικρή Αναστασία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τόπο διαμονής τους την Αμερική και η τραγουδίστρια άφησε για λίγο την καριέρα της στον “πάγο” καθώς ήθελε να ασχοληθεί με την όμορφη οικογένεια της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Η τηλεόραση

Η Καλομοίρα έκτος από το τραγούδι, έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση όπου και παρουσίασε κάποια projects όπως το Big In Japan ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα για να παρουσιάσε τα backstage του ριάλιτι τραγυδιού “Rising Star”.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Η Καλομοίρα σόκαρε τους πάντες πριν από λίγο καιρό καθώς έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της! Η πάντα καστανομάλλα τραγουδίστρια με τα μακριά μαλλιά τα οποία ανέμιζαν υπέροχα στον αέρα, αποφάσισε να κόψει την πλούσια κόμη της και να κάνει ένα κοντό, πλατίνα καρέ το οποίο ήταν υπέροχο!

Πολλοί ήταν αυτοί που έκριναν αυστηρά την εμφάνιση της και δεν δίστασαν να πουν πως έχει κάνει και πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της!

Ωστόσο, η ίδια έχει πει πως έχει κάνει μόνο δυο φορές μπότοξ και κάνει πολύ καλή διατροφή και γυμνάζεται!

Αυτή, μωρό μου είναι η Καλομοίρα!

Tσέκαρε και αυτά: