Γάμος Μουζουράκη

Ο γάμος Μουζουράκη ήταν σίγουρα από τα θέματα συζήτησης αυτή την εβδομάδα και προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί έγινε ντόρος.

Η απάντηση είναι τόσο απλή όμως! Γιατί ο ίδιος ο Πάνος Μουζουράκης ήθελε να γίνει ντόρος και τα κατάφερε μια χαρά κι ας “χτυπιόταν” για το αντίθετο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ξεκίνησε λοιπόν όπως γίνεται συνήθως με το που θα γίνει ο γάμος Μουζουράκη, ποιοι θα είναι οι κουμπάροι, ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι, το μενού κτλ!

Κι έρχεται ο ίδιος ο Πάνος Μουζουράκης και ανεβάζει ένα βίντεο στο Youtube και με μια ποιητική διάθεση μας κάνει γνωστό ότι δεν θέλει δημοσιογράφους και κάμερες στο γάμο του! Θέλει να είναι ήσυχος εκείνη την ημέρα και δεν θέλει ανάμεσα του δημοσιογράφους και κάμερες!

Αλήθεια; Και με τον απόλυτο χειριστικό τρόπο δηλώνει πως εάν δεν γίνει σεβαστή η επιθυμία του ε τι να γίνει!

Όλες αυτές τις πληροφορίες οι δημοσιογράφοι που τις έμαθαν; Για το που θα γίνει ο γάμος; Τους κουμπάρους; Το μενού, το beach party την επόμενη ημέρα του γάμου; Αυτές οι πληροφορίες από που βγήκαν; Την απάντηση όλοι την ξέρουμε και ο ίδιος ο Πάνος Μουζουράκης την ξέρει!

Το σίγουρο είναι πως εάν δεν ανοίξουν το στόμα τους οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι οι δημοσιογράφοι δεν θα ήξεραν κάτι! Όποτε είτε το ζευγάρι θα έπρεπε να μην δίνει πληροφορίες είτε να μαζέψει τους ανθρώπους που εμπιστεύεται!

Συμπέρασμα; Έχουν παντρευτεί άνθρωποι της showbiz που πραγματικά δεν ήθελαν να γίνει γνωστό και τα κατάφεραν! Όποτε κάπου χωλαίνει εδώ η κατάσταση! Πάνο Μουζουράκη εάν θες να κρατήσεις κάτι μυστικό από τους δημοσιογράφους ρώτα όσους τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα! Κι αν δεν έχεις τηλέφωνα τους εδώ είμαι να στα δώσω εγώ!

By Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Tσέκαρε και αυτά: