Γάτα

Τα ζώα, ακόμα και τα κατοικίδια, όπως η γάτα, έχουν την τάση να γίνονται κτητικά, ενώ πολλά νιώθουν την υποχρέωση να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους και τα σπίτια τους.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε μία γάτα που έγινε viral στο TikTok μόνο που εκείνη, ενδιαφέρεται για την καρέκλα της.

Πρόκειται για τον Cleo, με την ιδιοκτήτρια να έχει φτιάξει τον λογαριασμό στο TikTok @cleo11117, ο οποίος έχει μία περίεργη αντίδραση όταν βλέπει κάποιον να κάθεται στην πολυθρόνα του.

Αρκετοί χρήστες της εφαρμογής, σχολίασαν για πλάκα, πως πρέπει να φοβάται η ιδιοκτήτρια καθώς πρόκειται να πάρει εκδίκηση .

Στο τετράποδο δεν αρέσει καθόλου όταν κάποιος του έχει πάρει την θέση, καθώς με το που το βλέπει σηκώνει την ουρά και στρογγυλεύει τη σπονδυλική στήλη, προσπαθώντας να διεκδικήσει αυτό που του “ανήκει”.

@cleo11117 Cleo doesn’t like me sitting in his chair 😂. #cutecatvideos #cutecat #cat #cats #catsoftiktok #catslovers #cutecat #playfulcat ♬ original sound – Cleo

Ενώ περπατάει στο δωμάτιο, στη συνέχεια αρχίζει να κινείται σε μία πλάγια κίνηση, κάτι που φαίνεται πολύ αστείο.

Όταν η μαμά του ρωτάει τι συμβαίνει, φαίνεται σαν να χαλαρώνει, ωστόσο δεν σταματάει να έχει αυτό το απειλητικό βλέμμα μέχρι να σηκωθεί από την καρέκλα.

@cleo11117 Replying to @Ashleyyyy #cutecat #cutecatvideos #cat #catsoftiktok #cats #catslovers #playfulcat ♬ Until I Found You – Krac

Στα σχόλια, οι χρήστες “απαίτησαν” να δουν την καρέκλα, με την μαμά του γατιού να ανεβάζει ένα ακόμα βίντεο με τον Cleo να κάθεται χαλαρός πάνω στην πολυθρόνα.

Τσέκαρε και αυτά:

Joe Jonas: Ο λόγος που πήρε διαζύγιο με τη Sophie Turner

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η σχέση και ο χωρισμός με την Ζέτα Μακρυπούλια