Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γονείς για τρίτη φορά θα γίνουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφος του, Μαράια και η σχετική είδηση γνωστοποιήθηκε μέσω των λογαριασμών που διαθέτουν στο Instagram!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και super star του NBA, θέλησε να ενημερώσει τους followers του με ένα ρυφερό post ποως θα γίνει μπαμπάς ξανά και είναι στον 7ο ουρανό!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το ζευγάρι ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία με τα δυο παιδιά του και ποζάρουν μπροστά σε μια κατασκευή με μπαλόνια, η οποία γράφει “Baby” και είναι ντυμένοι με denim παντελόνια και λευκές μπλούζες.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας άνδρας ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια από μικρή ηλικία και στα μάτια της συντρόφου του, βρήκε εκείνη που θα μπορούσε να είναι συνοδοιπόρος του σε όλα αυτά που θέλει να πετύχει!

Ο μπασκετμπολίστας έχει ήδη πολύ χαριτωμένα παιδάκια και ο ερχομός του τρίτου θα ολοκληρώ΄σειρά ακόμη περισσότερο την ευτυχία του ζευγαριού που ζει στην Αμερική καθώς ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα των Μπακς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε πανικός στα social media και ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να εύχεται στον Greek Freak για τον ερχομό του τρίτου παιδιού τους!
Με το καλό!

Tσέκαρε και αυτά: