Ηλίας Γκότσης

Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό Μας’, ο Ηλίας Γκότσης και αποφάσισε να πει πολλά πράγματα τα οποία αφορούν στη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O νικητής του Survivor 2018 και All Star, αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή του και επιβεβαιώσει τις φήμες που αφορούν στην “περίφημη λίστα”. Μιλώντας στην εκπομπή, επιβεβαίωσε πως τη λίστα την έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος, και πως με την Εύη Σαλταφερίδου έχει μιλήσει και αφήνει το χρόνο να δείξει αν θα μπορούν να γίνουν όπως ήταν τα πράγματα.

“Ο Ηλίας δεν πήρε θέση για το χαρτάκι. Όταν κάνεις με έναν άνθρωπο παρέα περιμένεις να σηκώσει το χέρι και να πάρει την ευθύνη. Είναι ξεκάθαρο πως το έγραψε και εγώ ήμουν αντίθετος. Ήταν και αλλά άτομα που γνώριζαν αυτό το πράγμα. Ο Πιλίδης το γνώριζε και ήταν και άλλοι που έλεγαν τι θα ήθελαν”.

Στη συνέχεια της συζήτησης του, ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε πως όταν βρισκόταν στο ξενοδοχείο, περίμενε να εμφανιστούν και άλλα πρόσωπα.

“Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου όταν ήμουν στο ξενοδοχείο. Περίμενα να χτυπήσει η πόρτα και να μπουν και άλλα άτομα γιατί ξέρω πολλά πράγματα. Περίμενα πως θα είναι μαζί μας και η Μαριαλένα και ο Βασάλος. Υπάρχουν αυτοί που μοιράζονται, υπάρχουν αυτοί που απαιτούν να μοιραστείς μαζί τους και αυτοί που δεν μοιράζονται. Όλοι όσοι με κατηγόρησαν, έχουν φάει από εμένα”.

Τσέκαρε και αυτά: