Γιάννης Κούρτογλου

Ο Γιάννης Κούρτογλου είναι ένας από τους παίκτες του MasterChef που από την πρώτη στιγμή έδειξε και τις μαγειρικές του ικανότητές, αλλά και τις δεξιότητές του έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν τόσο απαιτητικό διαγωνισμό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCHEF

Ο Γιάννης Κούρτογλου είναι στην ηλικία των 34 ετών και έχει ξεκινήσει να μαγειρεύει από πολύ μικρή ηλικία, όταν γύριζε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει αρκετά χρόνια και πλέον ο παίκτης του MasterChef έχει αποκτήσει μεγάλη πολυετή εμπειρία ως μάγειρας σε πολλά εστιατόρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

O ίδιος πιστεύει και με βάση αυτό πορεύεται στις κουζίνες του κόσμου πως η παράδοση, αλλά και το fine dining είναι δύο στοιχεία που πρέπει να συνδυάζονται έτσι ώστε να δημιουργεί κάποιος έναν πολύπλευρο μαγειρικό χαρακτήρα.

Για τον Γιάννη το MasterChef 2024 είναι μία μεγάλη πρόκληση και ένας τρόπος να ξεπεράσει τα προσωπικά και μαγειρικά του όρια. Στόχος του να βγει νικητής, όσο σκληρά και αν χρειαστεί να παλέψει!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Γιάννη Κούρτογλου έχει δηλώσει πως εάν είναι αυτός ο νικητής του MasterChef και επομένως και του επάθλου, θα ανοίξει ένα δικό του εστιατόριο με ένα μενού που θα θεωρείται και λαϊκό και γκουρμέ.

Ο μάγειρας του MasterChef ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Τσέκαρε κι αυτά: