Μαγαζιά Αθήνα
Μαγαζιά Αθήνα: Μία ιδιαίτερη βραδιά με υψηλή γαστρονομία και ανεπιτήδευτη προσιτή πολυτέλεια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πιο γνωστοί foodies της πρωτεύουσας, καλεσμένοι από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και αγαπημένοι φίλοι του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του χώρου Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, δίνοντας το παρών στο στολίδι – όαση σύγχρονου lifestyle και all day προορισμού “Green Park Athens”, στο Πεδίον του Άρεως (Μαυρομματαίων 22).
Μαγαζιά Αθήνα
Το “Green Park Αthens” είναι ένας all day προορισμός με μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του έμπειρου και καταξιωμένου chef Σπύρου Ασίμη, που υμνούν τη μεσογειακή κουζίνα με τον πιο fine dining τρόπο.
Οι εξαιρετικής ποιότητας γεύσεις του carpaccio και της τάρτας μανιταριών προετοιμάζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο να υποδεχθεί την πιο fresh Caesar’s salad, ενώ τα main plates, όπως ο τρυφερός σολωμός και το ζουμερό φιλέτο μοσχαριού, συνοδεύονται από μία μεγάλη λίστα επιλεγμένων ετικετών κρασιών.
Μαγαζιά Αθήνα
Από το menu φυσικά δε λείπουν και τα επιδόρπια, με τη κρέμε espresso και τη μους καραμέλας να ξεχωρίζουν πάνω στην πιο τραγανή βάση espresso.
Μαγαζιά Αθήνα
To “Green Park Athens”, ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της παλιάς “καλής” Αθήνας, έχει πλέον αναδιαμορφωθεί πλήρως, έχοντας μια κατάφυτη όαση στο εξωτερικό του αλλά και μια υπέροχη κυκλική σάλα στο εσωτερικό του, αποτελεί το απόλυτο “place to be” της πόλης και είναι έτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους από τo πρωί έως και αργά το βράδυ.

Τσέκαρε κι αυτά: