Γιάννης Σαραφίδης

Ο Γιάννης Σαραφίδης είναι Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πετυχημένη σειρά με τα δικά του T-Shirts. Συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του ANT1 “Οι Προδότες” και η μόδα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας και αυτό θα τα καταλάβεις αν κάνεις ένα follow στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αναρτά πολύ συχνά εικόνες από την καθημερινότητα του και τα ιδιαίτερα ταξίδια που κάνεις!

Γιάννης Σαραφίδης – Βιογραφικό, Instagram, η αγάπη για τη μόδα, τα ταξίδια, καταγωγή,ηλικία

Είναι 44 ετών και έχει γεννηθεί στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Έχει μεγαλώσει στην μοναδική πόλη (η οποία θεωρείται top προορισμός σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ), όμως έχει αποφασίσει να δηλώνει πολίτης του κόσμου!

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει ως έδρα το Μαϊάμι όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά καθώς έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά με T-shirts. 

Τρία χαρακτηριστικά του

  • Δίκαιος
  • Ανταγωνιστικός
  • Εκρηκτικός

H αγάπη για τη μόδα και τα ταξίδια!

Όπως θα δεις και εσύ στις εικόνες του στο Instagram, ο μινιμαλισμός και η καλαισθησία έχουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο ντύνεται.

Είναι πιο athletic-casual το look του αλλά αν χρειαστεί θα φορέσει και το κοστούμι του! Ξέρεις, για special occasions! Η μόδα έχει μια σημαντική θέση στη ζωή του, όπως και η γυμναστική ενώ τα ταξίδια που έχει κάνει, σίγουρα θα σου τραβήξουν την προσοχή!

Έχει βρεθεί σε πολλά μέρη στον κόσμο και από ότι φαίνεται συνεχίζει δυναμικά να βρίσκεται σε χώρες που θα του προσφέρουν περιπέτεια και νέες εμπειρίες!

Η συμμετοχή στους “Προδότες”

Το νέο ριάλιτι του ANT1 χρειάζεται ανθρώπους που λειτουργούν με στρατηγική και λένε καλά ψέμματα! Ο Γιάννης Σαραφίδης μπορεί να μην είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα ψέμματα, όμως αν κληθεί να κάνει πράγματα με σκοπό να κερδίσει το παιχνίδι, τότε θα αποδειχτεί πολύ καλός ψεύτης! Σίγουρα θα τον δούμε να “πρωταγωνιστεί” στο ριάλιτι και ανυπομονούμε!

Τσέκαρε και αυτά: