Οι Προδότες

Οι Προδότες” είναι το νέο, μεγαλεπήβολο project του ANT1 το οποίο αναμένεται να ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς θα παρακολουθήσετε όλοι ένα παιχνίδι το οποίο ίσως δεν έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το απόγευμα της Πέμπτης (1 Ιουνίου) δημοσιογράφοι και στελέχη του καναλιού, παρακολούθησαν μαζί με τον παρουσιαστή του νέου ριάλιτι στρατηγικής στιγμιότυπα από το πρώτο επεισόδιο και πίστεψε μας, έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Γιώργος Λεβέντης έχοντας στο πλευρό του δυο φιγούρες που θα μπορούσαν να προέρχονται από κάποιο μυθιστόρημα του Dan Brown, μίλησαν για το νέο project το οποίο κάνει πρεμιέρα μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1 στις 7 Ιουνίου και μας προετοίμασαν για κάτι συναρπαστικό!

22 άγνωστοι μεταξύ τους έρχονται για να παίξουν και να κερδίσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν από την πρώτη στιγμή. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του.

Μυστικά και συνομωσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα έρχονται στο πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση.

“Οι Προδότες” είναι ένα νέο ριάλιτι το οποίο έχει λάβει βραβεία στο εξωτερικό και ο κόσμος που αγαπά το μυστήριο, το παιχνίδι “Πέφτει η Νύχτα στο Παλέρμο” και τη συνωμοσία, τότε θα απολαύσει το πρώτο επεισόδιο με την παρέα του και θα ενθουσιαστεί!

Δε θα σου πούμε παραπάνω πράγματα γιατί δε θέλουμε να σου κάνουμε spoil! Οπότε, θα συντονιστεί στις 7 Ιουνίου 2023 στον ΑΝΤ1 και θα δεις πώς είχαμε δίκιο για τον ενθουσιασμό που νιώσαμε!

Τσέκαρε και αυτά: