Γιώργος Αγγελόπουλος

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα την ημέρα του γάμου του ζευγαριού στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, όπου πολλοί έκαναν λόγο για φουσκωμένη κοιλίτσα και οι φήμες πήραν “φωτιά”.

Μετά την δήλωση του Πέτρου Νάζου στις τηλεοπτικές κάμερες περί εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση, πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις φημολογίες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, και η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το ζήτημα της εγκυμοσύνης, ενώ η τελευταία έδειξε αμέσως την ενόχλησή της όταν την ρώτησαν αν είναι έγκυος.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, το ζευγάρι φέρεται να περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Οι δύο τους πέρασαν μία μεγάλη δυσκολία, όταν μία μέρα μετά τον γάμο τους, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ντάνου, γεγονός που σημάδεψε αυτή τη χαρμόσυνη ημέρα, όμως ο ένας στήριζε τον άλλο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν επιλέξει να κρατάνε ένα χαμηλό προφίλ, όσον αφορά στη σχέση τους. Ακόμα και στην αρχή της σχέσης τους, δεν είχαν επιβεβαιώσει ότι είναι μαζί παρόλο που οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν αρκετά συχνές.

Τσέκαρε και αυτά:

Καλομοίρα: Το beauty trick για ξεκούραστο βλέμμα

Ύπνος: Πόση ώρα πρέπει να κοιμόμαστε το μεσημέρι