Γιώργος Αγγελόπουλος

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η  Δήμητρα Βαμβακούση, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έγινε γνωστός στο Survivor του 2017 και όλοι θυμούνται το πόσο πιστεύει στον Θεό, αφού πριν από κάθε αγώνισμα έκανε τον σταυρό του.

Ο γνωστός και ως Ντάνος, ντύθηκε γαμπρός και παρά τις φήμες για λίγους καλεσμένους από το Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τους κάλεσε όλους, ακόμη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που τον ήθελαν εκτός λίστας.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έβαλε ένα λευκό νυφικό σε off shoulder γραμμή, με στενή μέση και φαρδιά φούστα, από λευκό τούλι.

Το πιο ξεχωριστό στοιχείο του νυφικού ήταν τα κεντητά λουλούδια στο εσωτερικό του και η διαφάνεια που τα κάλυπτε από πάνω, ενώ αυτό που ολοκλήρωσε την εμφάνιση ήταν το μακρύ λευκό πέπλο.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης, καθώς αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο φόρεμα κάλυπτε την κοιλιά της.

Όταν η Δήμητρα Βαμβακούση  έφτασε στην εκκλησία, πήρε μία σφιχτή αγκαλιά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, και φάνηκε στους γύρω τους, το πόσο αγαπημένο ζευγάρι είναι.

Η συγκίνηση δεν έλειψε, αφού η Δήμητρα Βαμβακούση κάτι ψιθύρισε στο αυτί του Γιώργου Αγγελόπουλου, κι εκείνος αμέσως συγκινήθηκε.

Όσο για τον στολισμό, ήταν λιτός με λευκά στοιχεία στη διακόσμηση, γεμάτος με λουλούδια.

Τσέκαρε κι αυτά: