Ιρλανδία

Σάλος έχει προκληθεί με ένα βίντεο από την Ιρλανδία, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, από αγώνες ενόργανης γυμναστικής παιδιών.

Αφού τελείωσαν το νούμερό τους, όσα παιδιά συμμετείχαν, έπρεπε να λάβουν βραβείο επιβράβευσης, κάτι που δεν έκαναν για όλα τα παιδιά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιοποίησε η Daily Mail, η υπεύθυνη της διοργάνωσης που δίνει τα μετάλλια, ενώ έχει δώσει σε όλα τα κορίτσια, προσπέρασε επιδεικτικά ένα μαύρο κοριτσάκι.

Τόσο το παιδί, όσο και οι συναθλήτριές δεν κατάλαβαν τον λόγο που συνέβη αυτό και κοιτούσαν απορημένες.

Το αδικημένο κοριτσάκι, κοιτάει αριστερά-δεξιά, περιμένοντας τη στιγμή που θα φορέσει το μετάλλιο, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Όμως, το βίντεο όταν κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, δεν άργησε να γίνει viral και να μαζέψει αμέτρητα σχόλια στήριξης του κοριτσιού.

Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που αντέδρασαν είναι και η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης στην ενόργανη, Σιμόν Μπλάις, η οποία έγραψε:

“Όταν αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε, οι γονείς της με προσέγγισαν. Ράγισε η καρδιά μου όταν το είδα, γι’ αυτό της έστειλα ένα μικρό βίντεο. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό σε κανένα άθλημα!!!”

Τσέκαρε και αυτά:

Μπιφτέκια: Η τέλεια συνταγή που θυμίζουν ταβέρνας 

Ράνια Τζίμα: Τι είπε για τη στιγμή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο