Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα πρόσωπο του All Star που έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό αλλά υπάρχουν και εκείνοι που δεν τον συμπαθούν καθόλου γιατί πιστεύουν πως λειτουργεί με δόλιους τρόπους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι ένας παίκτης ο οποίος προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στα αγωνίσματα και πολλές φορές έχει ζητήσει από τους συμπαίκτες του να μην του μιλάνε όταν παίζει γιατί αποσυντονίζεται! Από ότι φαίνεται, όμως, δεν είναι το μόνο που τον ενοχλεί διότι έχει πρόβλημα με τα γιουχαρίσματα των Κόκκινων τη στιγμή που παίζει και αυτή η συνθήκη θα προκαλέσει μεγάλη ένταση στο συμβούλιο τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα ανταλλάξει βαριά λόγια με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Κόρομι και θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση στο συμβούλιο καθώς αλληλοκατηγορούνται για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στους αγώνες.

Τα νεύρα των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι πολύ καλά με αποτέλεσμα να τους ενοχλούν τα πάντα και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούν να διαχειριστούν κάποιες καταστάσεις με ήρεμο τρόπο.

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη και αναμένονται και αποκαλύψεις!

Tσέκαρε και αυτά:

Περικλής Κονδυλάτος : “Με έχουν απαγάγει εξωγήινοι”

Χρήστος Μάστορας : Η αλήθεια για την υποψηφιότητα του