Αυτοκίνητο

Πολλοί από εμάς επιλέγουμε να πάρουμε το αυτοκίνητο μας και να το χρησιμοποιήσουμε ως το μέσο που θα μας πάει στον προορισμό της αρεσκείας μας και με αυτό επιλέγουμε να κάνουμε και διάφορες εξορμήσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Συνήθως, όταν πηγαίνουμε διακοπές έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ο λεγόμενος “συνοδηγός” μας και μπορεί να μας βοηθήσει με διάφορα πράγματα όπως να μας δίνει τα χρήματα για τα διόδια και να παρατηρεί ακόμη περισσότερα από εμάς που είμαστε στο τιμόνι.

Οδήγηση

Ωστόσο, υπάρχει κάτι το οποίο κάνουν πολλοί συνοδηγοί και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα αν δεν δώσουμε προσοχή και δεν είναι άλλο από τα απλωμένα πόδια στο ταμπλό κατά τη διάρκεια της κίνησης του αυτοκινήτου.

Όταν απλώνουμε τα πόδια μας στο ταμπλό μειώνουμε την ορατότητα που έχει ο οδηγός στον καθρέφτη του συνοδηγού και δεν μπορεί να δει πολύ εύκολα τι συμβαίνει από εκείνη την πλευρά.

Επίσης, σε περίπτωση σύγκρουση (κάτι το οποίο δεν ευχόμαστε) μπορεί να ανοίξει ο αερόσακος και να προκαλέσει τραυματισμό στον συνοδηγό καθώς τα πόδια θα πάνε πίσω και αυτό δε θα είναι καλό.

Θέλει προσοχή στο αυτοκίνητο!

Τσέκαρε και αυτά: