Περικλής Κονδυλάτος

Στη “σφαίρα'” συνωμοσιολογίας κινείται και ο Περικλής Κονδυλάτος όπως όλα δείχνουν καθώς σε συνέντευξη του στη Φωτεινή Ψυχίδου για το “Breakfast@Star” είπε κάποια πράγματα με τα οποία θα συμφωνήσουν πολλοί συνωμοσιολόγοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μιλώντας στη δημοσιογράφο, αποκάλυψε πως στην περασμένη του ζωή ήταν ένα παιδί το οπού τον πήραν από την Ινδία και τον πήγαν στην Αίγυπτο όπου τον χρησιμοποιούσαν για να κάνει διάφορες ζωές.

Οι δυο τους μίλησαν για τον θάνατο και από ότι φάνηκε δεν είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελε να πεθάνει αλλά στην κηδεία του αποκάλυψε πως οι καλεσμένοι θα φάνε πρωτεΐνη και σαλάτα.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην απαγωγή του από εξωγήινους λέγοντας :

“Υπάρχουν εξωγήινοι. Κάποια στιγμή με απήγαγαν εξωγήινοι και με κορόιδεψαν πριν από κάποια χρόνια. Είναι πέρα για πέρα αληθές. Επιθεωρούν τον πλανήτη για χρόνια και προσπαθούν να αναβαθμίσουν το DNA των ανθρώπων”, είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Από ότι φαίνεται και ο σχεδιαστής μόδας έχει πολύ ιδιαίτερες απόψεις τις οποίες θεώρησε ότι έπρεπε να μοιραστεί με τον κόσμο και έχουμε πολλά να ακούσουμε ακόμη από ότι φαίνεται!

Τσέκαρε και αυτά: