Γιώργος Γεωργίου

O Γιώργος Γεωργίου, ο άνθρωπος που άλλαξε την αθλητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του και όχι μόνο.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει άραγε αυτή τη χαρακτηριστική φωνή που είτε στο ραδιόφωνο είτε στην τηλεόραση, άφηνε εποχή με τις φαρμακερές ατάκες, με τον λαϊκό λόγο του, που είτε συμφωνούσες είτε όχι, δεν μπορούσες να μην του αναγνωρίσεις το γεγονός πως κάθε πρότασή του γινόταν viral.

Αφορμή για να εκτοξευτεί η καριέρα του στάθηκε η ραδιοφωνική εκπομπή που άφησε εποχή “Το Καφενείο των Φιλάθλων”, η οποία γνώρισε τετοια επιτυχία που στη συνέχεια έγινε και τηλεοπτική εκπομπή.

Σε αυτές και στις υπόλοιπες που ακολούθησαν έκανε αναλύσεις για αγώνες και το μεγάλο του μυστικό ήταν η καθημερινή επικοινωνία που είχε με τον κόσμο, όπου εκεί ο συνδυασμός γνώσεων και χιούμορ, τον έκανε ασυναγώνιστο.

Η εκπομπή κατά καιρούς είχε φιλοξενηθεί από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως Alpha, Channel 9, Τηλεάστυ, Extra 3, Action 24 και Kontra Channel.

Δείτε ένα μοναδικό απόσπασμα από τις πιο αστείες του στιγμές στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Γιώργος Γεωργίου τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείτο από πολλά προβλήματα υγείας και πρόσφαα είχε κάνει και επέμβαση στην καρδιά.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 10:30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Το δράμα με τον γιο του που τον τσάκισε

Ο Γιώργος Γεωργίου παρά το γεγονός ότι φαινόταν ένας σκληρός άνθρωπος, ήταν μία ουσιαστικά ευαίσθητη ψυχή. Μάλιστα, στην προσωπική του ζωή, όλα άλλαξαν όταν ο γιος του διαγνώστηκε με μία σπάνια εκφυλιστική ασθένεια, με αποτέλεσμα να πεθάνει το 2017.

Όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί μόλις έμαθε για την ασθένεια του παιδιού του, την επόμενη ημέρα μόλις ξύπνησε είδε τα μαλλιά του να έχουν ασπρίσει και του έπεφταν τα δόντια.

Τσέκαρε κι αυτό: