Γιώργος Γεροντιδάκης

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένας από τους ηθοποιούς που μας απασχολήσουν πολύ τα τελευταία χρόνια και οι ρόλοι του είναι όλοι εξαιρετικοί!

Αυτή την εποχή, ο ηθοποιός ξεκουράζεται κάνοντας διακοπές με τη σύντροφο του, Άσπα Κωνσταντοπούλου την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” όπου επιμελούνταν το μακιγιάζ των ηθοποιών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι δυο βρέθηκαν στην Αστυπάλαια και απόλαυσαν όμορφες στιγμές στο νησί! Μάλιστα, αποφάσισαν να μοιραστούν με τους followers τους μια κοινή φωτογραφία και είναι μια από τις σπάνιες φορές που επιλέγει ο ηθοποιός να κάνει μια τέτοια κίνηση διότι θέλει να προστατεύει την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η σύντροφος του είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που κάνει πολλά πράγματα μαζί αλλά δεν τα μοιράζονται στα Social media! Και καλά κάνουν γιατί η υπερπροβολή μιας σχέσης μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα!

Ο ηθοποιός είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στον κόσμο της υποκριτικής τα τελευταία χρόνια και οι ρόλοι του στις σειρές που συμμετείχε, έκαναν τον κόσμο να τον αγαπήσει πολύ!

Περιμένουμε να τον δούμε ξανά τη νέα σεζόν!

 

 

Τσέκαρε και αυτά: