Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας μπορεί να δηλώνει ερωτευμένος με τον εαυτό και να περνά ένα διάστημα όπου έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά ο ανυπέρβλητος έρωτας του είναι ένας και αυτός είναι η κόρη του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η μικρή Χρύσα είναι ένα κοριτσάκι το οποίο είναι η απόλυτη προτεραιότητα του νικητή του Survivor 2022 και πάντα βρίσκει χρόνο για να τον διαθέτει σε εκείνη γιατί είναι ότι πιο σημαντικό έχει! Και πολλοί είναι αυτοί τον γνωρίζουν και αναφέρουν πως είναι ο καλύτερος μπαμπάς και πως ότι κάνει, είναι για την κόρη του!

Ο Στάθης Σχίζας κυκλοφόρησε με το κορίτσι του και έδειξε για πρώτη φορά το προσωπάκι της στο Instagram αφού μοιράστηκαν ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό του.

Οι δυο τους άκουγαν στο αυτοκίνητο τραγούδια και η μικρούλα του έκανε τσαχπινιές στην κάμερα δείχνοντας μας πως μοιάζει στον μπαμπά της και ποσό όμορφη είναι!

O επιχειρηματίας διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή του καθώς χώρισε από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και διασκεδάζει στα ελληνικά νησιά με τους φίλους του ενώ ετοιμάζεται να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα!

Tσέκαρε και αυτά: