Τεχνητή νοημοσύνη

Μια γυναίκα ισχυρίζεται πως έπιασε τον σύντροφο της να την απατά χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και μοιράζεται το μυστικό της για να βοηθήσει και άλλο κόσμο ο οποίος αμφισβητεί τη σχέση του.

Η Μια Ντιο, 22 ετών από το Μαιάμι μοιράστηκε τη μέθοδο της μέσω ενός βίντεο στο TikTok και αποκάλυψε πως κλωνοποιήσει τη φωνή του σύντροφου της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Εξήγησε πως χρησιμοποίησε την ψεύτικη φωνή για να καλέσει τον κολλητό του συντρόφου της και έμαθε από τον φίλο του, πώς όντως μοιράστηκε ένα φίλη με κάποια κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου.

“Θα κλωνοποιήσω τη φωνή του αγοριού μου με την τεχνητή νοημοσύνη, θα τηλεφωνήσω στον κολλητό του και θα μάθω τι έγινε το βράδυ που μας πέρασε”, είπε στο βίντεο!

“Το αγόρι μου συμπεριφέρεται περίεργα και έτσι αποφάσισα να κλωνοποιήσω τη φωνή του και να εισάγω φωνητικά μηνύματα για να μπορέσει να καταλάβει πως ακούγεται. Έγραψα ένα σενάριο το οποίο ήθελα να ακουστεί και έτσι το χρησιμοποίησα”. 

Κατάφερε να πείσει τον κολλητό του με το τηλεφώνημα και έτσι έμαθε πως βρέθηκε με μια γυναίκα από κάποια κολέγιο και πως τη φιλούσε μπροστά σε όλους!

Τσέκαρε και αυτά: