Γιώργος Κιουλτζόπουλος

Ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος είναι άλλος ένας παίκτης που από χτες ανήκει στο δυναμικό του reality επιβίωσης Η Φάρμα και έχει ήδη ξεχωρίσει από τα πρώτα λεπτα.

Ο 28χρονος Γιώργος Κιουλτζόπουλος εχει καταγωγή από τα Λουτρά Αριδαίας, αλλά δεν μένει εκεί, αλλά στη Θεσσαλονίκη, που όπως δηλώνει ο ίδιος λατρεύει.

Αυτή την εποχή ο νεαρός παίκτης στη Φάρμα είναι υπεύθυνος σε ένα κατάστημα εστίασης και πιο συγκεκριμένα σε ένα juice bar με healthy φαγητό.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική του ενασχόληση αυτή, αφού ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος ασχολείται πολύ ενεργά και σε επαγγελματικό επίπεδο και με τα social media, κάτι που καταλαβαίνει κανείς από τους δικούς του λογαριασμούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αγαπά το crossfit και σιχαίνεται την ακαταστασία, κάτι που δεν αποκλείεται να προκαλέσει προβλήματα μέσα στη Φάρμα, που δεν είναι όλοι τόσο τακτοποιημένοι πια.

 

Αν και συνηθισμένος στη ζωή του χωριού, μιας και κατάγεται από αγροτική οικογένεια, δηλώνει ότι οι αγροτικές εργασίες είναι το χειρότερο του.

Έρχεται στη «Φάρμα» γιατί τον εξιτάρει το κομμάτι της επιβίωσης, η απουσία ηλεκτρικού ρεύματος και για αυτόν είναι μία μορφή αποτοξίνωσης από την καθημερινότητα.

Τσέκαρε και αυτά:

Μαίρη Τσαβαλιά: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και το The Voice

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε μπλοκ τη Ζενεβιέβ