Tinder

Το νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής Tinder επιτρέπει στους χρήστες να προσκαλούν τους φίλους τους για να βρουν πιθανά ταίριασματά τους, μια πιθανή προσπάθεια να προσεγγίσουν τη γενιά Z, η οποία, σύμφωνα με έρευνες, προτιμά να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναντι των εφαρμογών γνωριμιών για να βρει σχέσεις.

Το Tinder κυκλοφόρησε το Tinder Matchmaker, το οποίο επιτρέπει στους φίλους και την οικογένεια των χρηστών να βλέπουν και να προτείνουν αγώνες, ανεξάρτητα από το αν έχουν λογαριασμό στο Tinder, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παρόλο που οι προσκεκλημένοι φίλοι μπορούν να προτείνουν προφίλ για να ταιριάξει ένας χρήστης, δεν μπορούν στην πραγματικότητα να κάνουν like σε κάποιον για λογαριασμό του φίλου τους – αφήνουν τον χρήστη να κάνει την τελική επιλογή.

Η λειτουργία προστέθηκε μετά από μια έρευνα που ανέθεσε το Tinder, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το 75% των ανύπαντρων ατόμων ηλικίας 18 έως 25 ετών συζητούν με τους φίλους τους για την ερωτική τους ζωή πολλές φορές το μήνα.

Πώς λειτουργεί

Προκειμένου ένας φίλος να αρχίσει να συστήνει προφίλ, ο χρήστης του Tinder πρέπει να του δώσει την άδεια συμμετοχής με μια ειδική διεύθυνση URL, η οποία μπορεί να δημιουργηθεί πηγαίνοντας στο “Manage Matchmaker” στις Ρυθμίσεις ή κάνοντας κλικ στην επιλογή matchmaking στο προφίλ ενός πιθανού ερωτικού ενδιαφέροντος. Οι σύνδεσμοι ισχύουν μόνο για ένα κλικ και λήγουν μετά από 24 ώρες.

Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται έως 15 συνδέσμους ανά ημέρα και μόλις μοιραστεί ένας σύνδεσμος, ο χρήστης πρέπει να περιμένει 24 ώρες για να δει ποιον προτείνουν οι φίλοι του. Μόλις μπει, ο φίλος μπορεί να κάνει swipe αριστερά για “όχι” ή δεξιά για “ναι” σε έναν περιορισμένο αριθμό προφίλ, αν και το swipe δεξιά του δίνει μόνο τη δυνατότητα να συστήσει ένα προφίλ, όχι να του αρέσει κάποιος εκ μέρους του χρήστη του Tinder.

Τσέκαρε και αυτά:

Μαίρη Τσαβαλιά: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και το The Voice

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε μπλοκ τη Ζενεβιέβ