Γιώργος Λιβάνης

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι Έλληνας τραγουδιστής ο οποίος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να απασχολήσει με τα τραγούδια του.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για έναν νέο άνδρα ο οποίος αρέσει πολύ στα κορίτσια και κάθε φορά που εμφανίζεται στη μουσική σκηνή κάνει χαμό με τα τραγούδια του. Έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και συνεχίζει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Γιώργος Λιβάνης – Βιογραφικό, Instagram, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ηλικία, καταγωγή

Ο Γιώργος Λιβάνης κατάγεται από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και είναι 31 ετών. Από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει την αγάπη του στη μουσική και σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε να μαθαίνει διάφορα πράγματα που αφορούν στη μεγάλη του αγάπη.

Οι γονείς του επέλεξαν να τον βοηθήσουν να πετύχει του στόχους του και έκανε μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου.

Έχει ασχοληθεί με τη βυζαντινή μουσική και την παραδοσιακή και σε ηλικία 11 ετών συνεργάστηκε με την Αρετή Κετιμέ όπου έπαιζε κρουστά και Ούτι.

Τα talent shows

Ο Γιώργος Λιβάνης είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα συμμετέχοντας το 2011 στο “Greek Idol” και το 2018 συμμετείχε στο X-Factor όπου και μπήκε στην τελική οκτάδα.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλο ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης και στο ενεργητικό του έχει ήδη πολλά τραγούδια τα οποία ακούγονται δυνατά στα κλαμπς.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Γιώργος Λιβάνης είχε δει το όνομα του να φιγουράρει σε πολλά sites και έντυπα όταν έγινε γνωστό πως υπάρχει ένα έντονο φλερτ με την παίκτρια του Survivοr και νυν σύντροφο του Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους είχαν έρθει κοντά όταν η παίκτρια είχε χωρίσει με τον τωρινό της σύντροφο, αλλά ήταν μια γνωριμία η οποία κράτησε για λίγο καιρό αφού όταν μπήκε ο Σάκης Κατσούλης στο ριάλιτι επιβίωσης ήρθαν ξανά κοντά και ο τραγουδιστής παρακολουθούσε τις εξελίξεις ενώ ήταν στην Ελλάδα.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως ήταν κάτι το οποία το άφησε να περάσει και επέλεξε να προχωρήσει στη ζωή του αγνοώντας όλα όσα έγιναν.

Όταν η παίκτρια βγήκε από το παιχνίδι είχε δηλώσει πως ήταν πολύ στεναχωρημένη με την εξέλιξη της κατάστασης και πως ήταν πολύ μπερδεμένη ενώ τότε είχε πει πως δεν είναι σε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη και πως θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Τσέκαρε και αυτά: