Γιώργος Μητρόπουλος

Ένας θεολόγος μπήκε στο ριάλιτι του ANT1, “Οι Προδότες” και το όνομα αυτού, Γιώργος Μητρόπουλος. Και σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη δική του προσέγγιση στο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία, καθώς διαθέτει έναν δικό του τρόπο για να αντιμετωπίζει τα πράγματα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μην καταλάβει ο άλλος πως μπορεί κάτι να κρύβει!

Γιώργος Μητρόπουλος – Βιογραφικό, Instagram, το αυτοκινητιστικό ατύχημα, ηλικία, καταγωγή

Είναι 36 ετών και έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα! Εξακολουθεί να ζει στον τόπο που γεννήθηκε και εκεί αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια. Έχει τρία παιδιά και όλοι μαζί ζουν ευτυχισμένοι σε έναν υπέροχο τόπο όπου μπορούν να απολαμβάνουν τη φύση και τον καθαρό αέρα. Είναι θεολόγος στο επάγγελμα!

Το αυτοκινητιστικό ατύχημα

Ο Γιώργος είδε τη ζωή του να αλλάζει μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και η αντίληψη του για πολλά πράγματα είναι πλέον διαφορετική! Όπως είναι λογικό, ένα ατύχημα μπορεί να μας “ξυπνήσει” και να μας κάνει να δούμε τη ζωή μας διαφορετικά!

Τρία χαρακτηριστικά 
    • Ψυχή της παρέας
    • Κοινωνικός
    • Μυστήριος

Είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, καθώς όπως έχει πει, δεν μπορεί να καταλάβει ο απέναντι του πότε μιλάει σοβαρά και πότε κάνει πλάκα!

Στο Instagram κάνει περισσότερες χιουμοριστικές αναρτήσεις και είναι από αυτούς που τρολάρουν κάποιες καταστάσεις!

Γιατί μπήκε στους “Προδότες”

Ο Γιώργος Μητρόπουλος μπορεί με το παρουσιαστικό του να δείχνει ως ένας πολύ γλυκός και ήρεμος άνθρωπος αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θέλει να κινεί τα νήματα και πως δεν θέλει να παρουσιάσει τη δική του στρατηγική!

Στο παιχνίδι αναμένεται να δείξει πως έχει μια πλευρά την οποία δεν αποκαλύπτει εύκολα και θα ήθελε να είναι “Προδότης” και όχι “Πιστός” για να μπορεί να δημιουργήσει τη δική του τακτική και να κινεί τα νήματα!

Τι θα δούμε στους Προδότες

Το πρώτο βράδυ που θα γνωρίσουμε τους 22 παίκτες, θα γίνει και οι “αναλήψεις” των ρόλων τους! Θα οριστούν Προδότες και Πιστοί και θα ξεκινήσουν να καταστρώνονται τα σχέδια!

Όλοι θα πρέπει να φέρουν εις πέρας τις αποστολές με σκοπό να μπορέσουν να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν για να μεγαλώσει το έπαθλο και οι “Προδότες” θα συναντιώνται μυστικά για να οργανώνουν τα σχέδια “δολοφονίας”!

Τσέκαρε και αυτά: