Κατερίνα Μαλασίδου

Mια από τις παίκτριες που θα δούμε στο ριάλιτι του ANT1, “Οι Προδότες” είναι η Κατερίνα Μαλασίδου η οποία αναμένεται να μας απασχολήσει! Είναι μια νέα γυναίκα η οποία έχει να δώσει πολλά στο παιχνίδι αφού το backround της έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina (@katerina0289)


Η παίκτρια του ριάλιτι στρατηγικής θα στείλει τα δικά της “μηνύματα” μέσα στο παιχνίδι καθώς κανείς δεν ξέρει σε ποια ομάδα θα είναι και ίσως καταφέρει να φτάσει πολύ μακριά! Μένει να το δούμε!

Κατερίνα Μαλασίδου – Βιογραφικό, Instagram, η Πορτογαλία, το πόκερ, ηλικία, καταγωγή

Είναι 38 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα! Μεγάλωσε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία.

Είναι μια νέα γυναίκα η οποία αποφάσισε να μετακομίσει στην Πορτογαλία από το 2010 καθώς ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα!

Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά τα οποία λατρεύει! Στο Instagram δεν κάνει πολλές αναρτήσεις αλλά διαθέτει λογαριασμό!

Τρία χαρακτηριστικά

    • Ειλικρινής
    • Ευθύς
    • Ρεαλίστρια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina (@katerina0289)

Η Πορτογαλία και το πόκερ

Η Κατερίνα κατάφερε να μπει στο χώρο του πόκερ και εκεί γνώρισε τον σύζυγο της καθώς συμμετείχε στο τουρνουά “Magic the Gathering”. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και εκείνη επέλεξε να αφήσει τη δουλειά της ως λογίστρια και να παίξει επαγγελματικά πόκερ.

Γιατί μπήκε στους “Προδότες”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina (@katerina0289)


Η Κατερίνα Μαλασίδου έχοντας μεγάλη εμπειρία στο πόκερ ξέρει πολύ καλά πως να μπλοφάρει και να “διαβάζει” τα πρόσωπα των παικτών ή των συμπαικτών της! Έτσι, θα καταφέρει να αντέξει στο παιχνίδι και ίσως να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από κάθε ιστορία! Όπως έχει πει τα παιχνίδια την καθορίζουν και θα τη δούμε να παίζει στο παιχνίδι προσπαθώντας να ανακαλύψει τον “δολοφόνο”, τον “Προδότη” ακόμη και τον “Πιστό”.

Οι κανόνες στους “Προδότες”

Οι 22 παίκτες που μπήκαν στη μεγάλη έπαυλη του ριάλιτι στρατηγικής θα πρέπει να υπακούσουν σε κάποιους κανόνες!

Οι “Προδότες” ορίζονται από το πρώτο βράδυ της διαμονής τους στη βίλα και θα πρέπει να εξοντώσουν έναν – έναν τους πιστούς οι οποίοι δεν πρέπει να τους καταλάβουν! Καθημερινά θα εκτελούν μια αποστολή με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα τα οποία θα προστεθούν στο έπαθλο!

Όσοι ανήκουν στην ομάδα των Προδοτών θα πρέπει να συναντιούνται κρυφά με σκοπό να καταστρώσουν το σχέδιο της “δολοφονίας” και οι Πιστοί θα πρέπει να εντοπίσουν αυτούς που θέλουν να τους εξοντώσουν!

Τσέκαρε και αυτά: