Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι μόνο ο άρχοντας της πρωινής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση, τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια.

Έχει αποδείξει τρεις δεκαετίες τώρα πως είναι ένας ακούραστος “εργάτης” της ενημέρωσης έχοντας πάντα ως στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.

Το τελευταίο τρίμηνο βάλθηκε να αποδείξει πως μπορεί να γίνει ο άρχοντας της ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, δημιουργώντας με τον γιο του, επίσης δημοσιογράφο, Φοίβο Παπαδάκη ένα ενημερωτικό site, το DEBATER.GR που ήδη διεκδικεί δυναμικά μία καλή θέση στη “μάχη” των unique.

Και εκεί που λέγαμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε και αυτό το βήμα και δεν έχει μείνει κάτι άλλο, εκείνος αποφάσισε να μας εκπλήξει.

Ο παρουσιαστής αποφάσισε και το έκανε κιόλας… άνοιξε λογαριασμό στο Instagram! Όχι δεν είναι αστείο. Ο αηθαλής δημοσιογράφος αποφάσισε μετά τα μηχανάκια της AGB και τα μηχανάκια της Google να δώσει το τελειωτικό χτύπημα και στα “μηχανάκια” του Instagram.

Και μάλιστα στο πρώτο του post μέσα από το στούντιο του Καλημέρα Ελλάδα, αναφέρει πως η εκπομπή μπορεί να τελειώνει για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά εκείνος θα συνεχίσει να τα λέει με τον κόσμο μέσα από το DEBATER.GR όλο το καλοκαίρι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Παπαδάκης ανέβασε και story από τη ραδιοφωνική του συνέντευξη με τον Γιώργο Τσαλίκη μιλώντας για το πάθος του ίδιου και του γιου του, στο νέο τους διαδικτυακό εγχείρημα.