Google

Συνεχίζει να κάνει πολλή δουλίτσα η Google για να δώσει στους χρήστες αυτό που πραγματικά χρειάζονται σε ζητήματα ασφάλειας, μιας και το διαδίκτυο γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο για τα προσωπικά δεδομένα μας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο κολοσσός της τεχνολογίας παρουσίασε ένα νέο είδος τεχνολογίας το οποίο ονομάζεται “passkeys” και θα μπορούν οι χρήστες να μπαίνουν στην πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν κάποιο password.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Google, με τα συγκεκριμένα κλειδιά θα μπορούμε να μπαίνουν στις εφαρμογές χρησιμοποιώντας τον τρόπο ασφαλείας με βάση τη συσκευή μας. Παραδείγματος χάρη με την αναγνώριση προσώπου.

Η εταιρεία θεωρεί πως αυτός ο τρόπος θα είναι πιο ασφαλής σε σχέση μέρους κωδικούς πρόσβασης καθώς δεν θα είναι εύκολο να αποκτήσει πρόσβαση κάποιος χάκερ.

Για τους ανθρώπους της εταιρείας είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών όταν χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερους χρήστες.

Ακόμη δεν ξέρει κανείς αν θα καταργηθούν οριστικά οι κωδικοί πρόσβασης αλλά θέλει να φέρει στους χρήστες το νέο χαρακτηριστικό έτσι ώστε να αρχίσουν να το συνηθίζουν και να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο στο διαδίκτυο!

Τσέκαρε και αυτά: