Γυναίκες

Μια νέα έρευνα αποκάλυψε πώς οι γυναίκες έχουν τη “μαγική ιδιότητα” να μυρίζουν τους single άνδρες και να τους ξεχωρίζουν από μίλια μακριά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αφού οι επιστήμονες έλυσαν τη θεωρία του σύμπαντος (λίγο ειρωνικούλι το σχόλιο), δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν και αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτά που κάνουν οι γυναίκες και οι άνδρες όταν θέλουν να βρουν δεσμό.

Στη δημοσίευση του Frontiers in Psychology αναφέρεται μια έρευνα η οποία ισχυρίζεται πώς τα κορίτσια μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνδρας είναι ελεύθερος από τη μυρωδιά.

Οι ερευνητής χρησιμοποίησαν συνολικά 91 άνδρες – 46 singles και 45 σε σχέση-  και φόρεσαν ένα λευκό μπλουζάκι για να συνεχίσουν τη μέρα τους. Τους ζητηθηκε να κάνουν λίγη άσκηση και να κουραστούν λίγο ενώ φορούσαν το μπλουζάκι.

Ήθελαν να εξασφαλίσουν πώς θα έχουν αρκετή ποσότητα ιδρώτα η οποία θα απορροφηθεί από το μπλουζάκι.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, τα μπλουζάκια δόθηκαν σε 82 γυναίκες οι οποίες προσδιορίζονται ως θηλυκά και είναι ετερόφυλες, για να μυρίσουν τα top!

Παράλληλα τους έδειξαν και κάποιες εικόνες των ανδρών και μπόρεσαν να δώσουν το τελικό πόρισμα!
Σύμφωνα με τη μελέτη, η υπόθεση των ερευνητών καταλήγει πως οι single άνδρες έχουν πιο δυνατή μυρωδιά στον ιδρώτα τους σε σχέση με τους δεσμευμένους.

“Επίσης ανακαλύψαμε πως οι sigle άνδρες κατάφεραν να κερδίσουν στο θέμα της αρρενοπότητας σε σχέση με τους δεσμευμένους” .

Τσέκαρε και αυτά :

Τζέιμς Μποντ :Ποιος θα πάρει τον ρόλο

Ψηλοί άνδρες : Γίνονται καλύτεροι σύζυγοι