Heidi Klum

Η Heidi Klum είναι από τις γυναίκες που αγαπούν το σώμα τους και οι περισσότερες αναρτήσεις που κάνει στο Instagram αφορούν σε εικόνες όπου ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό και ρούχα γιατί νιώθει υπέροχα! Και πολύ καλά κάνει το κορίτσι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To μοντέλο και κριτής του AGT επέλεξε για μια ακόμη φορά να δείξει την κορμάρα της στον προσωπικό της λογαριασμό, όμως αυτό που μας τράβηξε το βλέμμα της ήταν το κοντό σορτσάκι της το οποίο είχε στα τελειώματα του… πούπουλα!

Η Heidi Klum επέλεξε να φορέσει ένα αναβαθμισμένο denim shorts το οποίο έχει στις άκρες του πουπουλένιες φούντες και δίνει ένα τελείως διαφορετικό vibe!

Το μοντέλο επέλεξε να συνδυάσει το denim σορτς με μια ζώνη και bustier σε μπεζ χρώμα το οποίο αναδείκνυε το στήθος της και εννοείται πως φόρεσε τα ψηλοτάκουνα της σε μπεζ χρώμα! Χόρεψε μπροστά στην κάμερα και προετοιμάστηκε για τη συναυλία του συζύγου της τον οποίο πάντα στηρίζει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Την έχουμε δει να κάνει ιδιαίτερες στιλιστικές προτάσεις στα Social media και για μια ακόμη φορά απασχόλησε με το look της! Ίσως να μην είναι η καλύτερη εκδοχή του denim σορτς όμως είναι ιδιαίτερο!

Τσέκαρε και αυτά: