Henry Cavill

Μια πολύ συγκινητική στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν στο event του TUDUM 2023 καθώς ο Henry Cavill ανέβηκε στη σκηνή και αποχαιρέτισε το κοινό που τον στήριξε παρακολουθώντας τις πρώτες σεζόν του “The Witcher“.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Aφού προβλήθηκε μια σκηνή από την τρίτη σεζόν, ο ηθοποιός πήρε τον λόγο και θέλησε να πει το δικό του αντίο στον αγαπημένο Γκέραλντ καθώς ήταν ένας χαρακτήρας που αγάπησε πολύ!

Ο Henry Cavill συγκινήθηκε ακούγοντας τον κόσμο και θέλησε να πει κάποια λόγια!

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Πραγματικά νιώθω την αγάπη σας και αγαπώ όλους εσάς παιδιά. Είναι πολύ όμορφο που βρίσκομαι εδώ αλλά θα πρέπει να μιλήσω για το πώς ήταν να γυρίζω την τελευταία μου σεζόν”.

Ο ηθοποιός απευθύνθηκε στους συμπρωταγωνιστές του λέγοντας πως ήταν μεγάλη τιμή του να δουλεύει μαζί τους και τους εκθείασε!

“Και βασικά θέλω να μιλήσω για τους συμπρωταγωνιστές μου εδώ. Επειδή, για άλλη μια φορά, ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να δουλεύω μαζί σας. Δίνετε τόση πολλή χροιά και λεπτομέρεια σε αυτούς τους χαρακτήρες που συχνά κινδυνεύουν να απλοποιηθούν υπερβολικά, και αυτό που κάνατε με τους χαρακτήρες απαιτούσε δουλειά, φροντίδα και προσπάθεια. Και, πιστέψτε με, η συνεργασία μαζί σας ήταν μεγάλη μου χαρά. Οπότε, ήθελα απλώς να σας πω ότι θα μου λείψετε. Θα μου λείψετε πάρα πολύ”.

Αχ, θα μας λείψει!

Τσέκαρε και αυτά: