Fisherman sandals

Τα fisherman sandals είνεαι ένα είδος πέδιλου το οποίο μπορεί να θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια καθώς ήταν ένα παπουτσάκι ιδανικό για τα παιδιά τα οποία έκαναν εξορμήσεις στα παραλίες μαζί με τους γονείς τους ή διάφορες βόλτες στα πάρκα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για ένα παπούτσι το οποίο είναι huge trend το φετινό καλοκαίρι και ήδη έχουν αρχίσει πολλά κορίτσια και αγόρια να τα φορούν!

Μπορεί να μη σου γεμίζει το “μάτι” εμφανισιακά!Ωστόσο υπάρχουν πολλές εταιρείες οι οποίες το εξελίξει με αποτέλεσμα να το φέρουν στο σήμερα και να δούμε πολλά σχέδια και χρώματα τα οποία θα μπορούσαμε να τα βάλουμε στην καθημερινότητα μας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate lonsdale (@thesilverkat)

Τα fisherman sandals “κουβαλούν” μια νοσταλγία πάνω τους αφού μας θυμίζουν άλλες εποχές! Και όπως έχουμε πει, η μόδα κάνει κύκλους και γυρίζει!

Αν είσαι κορίτσι μπορείς να τα φορέσεις με ένα μακρύ φόρεμα ή μια φούστα σε α γραμμή και ένα πολύ ελαφρύ πουκαμισάκι για να δώσεις ένα boho effect!

Αν είσαι αγόρι, μπορείς να επιλέξεις ένα λινό παντελόνι και ένα λινό πουκάμισο! Μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα καπέλο από καλάμι για να δώσεις ένα πιο… τουριστικό vibe!

Τσέκαρε και αυτά: