Ιάσoνας Τσουρουνάκης

Ο Ιάσoνας Τσουρουνάκης είναι ένας από τους 22 παίκτες που θα δούμε στα επεισόδια του νέου ριάλιτι “Οι Προδότες“. Και αυτός με τη σειρά του θα μας απασχολήσει διότι παίρνει μέρος σε ένα project το οποίο είναι άγνωστο στο ελληνικό κοινό και θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Ο παίκτης του ριάλιτι στρατηγικής δεν έχει έντονη δραστηριότητα στο Instagram, ωστόσο αναρτά κατά περιόδους διάφορες στιγμές του και ίσως δει τους followers να αυξάνονται μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι διότι μπορεί να ενδιαφέρει συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου!

Ιάσoνας Τσουρουνάκης – Βιογραφικό, Instagram, το πόκερ, η καλλισθενική γυμναστική, καταγωγή, ηλικία

Είναι 37 ετών και γεννήθηκε στην Κρήτη! Ο Ιάσονας μεγάλωσε και μένει μόνιμα στην Αθήνα έχοντας κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του!

Είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος απολαμβάνει τη ζωή του και τις παρέες του και του άρεσε να κάνει διάφορα πράγματα όπως είναι η καλλισθενική γυμναστική – μια πολύ δύσκολη μορφή άσκησης – και το ποδόσφαιρο!

Διαθέτει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και αυτό είναι κάτι που το είδαμε στις φωτογραφίες του στα social media!

Τα τρία χαρακτηριστικά του

  • Έντονος
  • Ανταγωνιστικός
  • Ψύχραιμος

Το πόκερ ως επάγγελμα

Έχοντας ένα περίπλοκο μυαλό, αποφάσισε πριν από 13 χρόνια να ασχοληθεί επαγγελματικά με το πόκερ! Πλέον είναι ένας επαγγελματίας παίκτης και έχει παίξει σε πολλά τουρνουά όπου έχει στεφθεί νικητής!

Μετρά αρκετές νίκες και έχει καταφέρει να βγάζει ένα σταθερό εισόδημα κάθε χρόνο!

Γιατί μπήκε στους “Προδότες”

Έχοντας ασχοληθεί τόσα χρόνια με το πόκερ έχει μάθει να “διαβάζει” με ευκολία τους ανθρώπους γύρω του! Με αυτόν το τρόπο, λοιπόν, μπήκε στο παιχνίδι και πιστεύει πως θα καταλάβει πολλά από τα μυστικά που κρύβουν οι συμπαίκτες του! Η εμπειρία του στο πόκερ είναι αυτή που θα τον βοηθήσει να πετύχει στο παιχνίδι και σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε από εκείνον!

“Oι Προδότες” για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση

Στις 7 Ιουνίου 2023 εμφανίζεται το πρώτο επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι που έχει καταφέρει να λάβει εξαιρετικές κριτικές στο εξωτερικό και 22 παίκτες θέλουν να λύσουν τα μυστήρια, να φέρουν εις πέρας τις αποστολές και στο τέλος να πάρουν το μεγάλο έπαθλο!

Στο παιχνίδι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές, σκευωρίες και η στρατηγική όπως και το ψέμα έχουν τον πρώτο λόγο!

Τσέκαρε και αυτά: