Ιχθείς Φεβρουάριος

Ιχθείς Φεβρουάριος: Σε σχέση με τα άλλα ζώδια αυτός ο μήνας είναι αρκετά ανατρεπτικός με τα άσχημα γεγονότα να διαδέχονται τα καλά και το αντίστροφο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Οι Ιχθείς Φεβρουάριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να νιώσουν επιτέλους υγιείς και ξεκούραστοι, αφού έχετε φύγει πλέον από τις δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Οι καταστροφές έχουν συμβεί πια και πλέον νιώθετε σίγουροι να προχωρήσετε σε μία νέα πορεία με μία διαφορετική προοπτική.

Ειδικά μετά τα μισά του μήνα έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες. Βέβαια οι πιέσεις θα συνεχίσουν σε μερικά πράγματα της καθημερινότητάς σας. Θα έχετε εργασιακές υποχρεώσεις και απαιτήσεις, ενώ θα πρέπει επιτέλους να βάλετε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους.

Οι Ιχθείς Φεβρουάριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν αλλαγές όσον αφορά στο σπίτι τους και δεν αποκλείεται ακόμα και μία μετακόμιση. Θα περάσετε υπέροχα με δικά σας πρόσωπα και φίλους, ενώ σας περιμένουν μεγαλεία και μεγάλα επιτυχία προς το τέλος του μήνα.

Νέες προοπτικές έρχονται, νέες παρέες, νέες γνωριμίες και πολλά χαμόγελα θα είναι το βασικό συστατικό στη ζωή σας. Θα έχετε βοήθεια επιτέλους να διώξετε μακριά τα προβλήματα, ενώ θα υπάρξει και μία οικονομική συνεργασία. Μικροί καυγάδες με άτομα της οικογένειάς σας.

Οι Ιχθείς Φεβρουάριος του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσουν μία δραστική αλλαγή έτσι ώστε να προχωρήσετε στη ζωή σας με επιτυχία, αφού όμως διώξετε από κοντά σας πρόσωπα τοξικά. Θα κάνετε ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα, αφού πλέον δεν νιώθετε αυτό το βάρος της προηγούμενης περιόδου.

Μία υπέροχη περίοδος για να κάνετε σημαντικές γνωριμίες από τις οποίες θα επωφεληθείτε αρκετά. Ο έρωτας όχι μόνο αναμένεται να σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά επιτέλους να σας κάνει ευτυχισμένους.

Τσέκαρε κι αυτά: