Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ : Οι γιορτές είναι η ιδανική περίοδος για να κάνεις πολύ ιδιαίτερα looks στα νύχια σου και μαζί με την αγαπημένη σου nail artist μπορείς να επιλέξεις ένα τρόπο για να λάμπουν τα άκρα σου. Αλλά υπάρχουν και τα κορίτσια που είναι υπέρμαχοι του μινιμαλισμού!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας από τους πιο γνωστούς nail artist στον κόσμο είναι ο Tom Bachik, ο οποίος επιμελείται τα nail looks της Selena Gomez, της Jennifer Lopez και άλλων κυριών της παγκόσμιας showbiz και επιλέγει πολύ συχνά να μας δείχνει μέσω του Instagram, τις δικές του ιδέες για nail looks τα οποία θα μπορούσαμα να κάνουμε σε διάφορες περιστάσεις!

O γνωστός nail artist επέλεξε να δείξει ένα πολύ όμορφο και clean μανικιούρ στο Instragram το οποίο είναι ιδανικό για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Είναι “καθαρό”, σούπερ σικ και μπορούν να το κάνουν όλα τα κορίτσια, χωρίς να ανησυχούν αν θα φαίνεται καλό λόγω του μάκρους των νυχιών τους.

Ιδέες για μανικιούρ – Το “ice princess” look που προτείνει ο “καλλιτέχνης των νυχιών” είναι στην ουσία με βάση σε ελαφρύ ροζ – μπεζ τόνο και στην κορυφή του νυχιού έχει τοποθετήσει ένα στρασάκι! Είναι σύπερ glossy και ταιριάζει σε όλες!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Εικόνες από το κάστρο του Ουίνδσορ

Βιντεοπαιχνίδια : To “Too hot to handle” γίνεται παιχνίδι