Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μίλησε για τη ζωή της και για όλα όσα έχει κάνει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το μοντέλο και κριτής του “My Stye Rocks” μίλησε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε χωρίς να το “ονοματίσει” και επέστρεψε στην Ελλάδα για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει.

“Στην Ελλάδα επέστρεψα για λόγους υγείας. Με ταλαιπωρούσε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τώρα είναι όλα καλά, δόξα το Θεό”. 

Η Ηλιάνα αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του GNTM υπέφερε από τους πόνους και δεν είχε μοιραστεί σχεδόν με κανέναν όσα περνούσε διότι ήθελε να κάνει τη δουλειά της και να μην απασχολεί τον κόσμο με αυτά που της συμβαίνουν.

“Κανείς δεν ήξερε στα γυρίσματα ότι δεν ήμουν καλά. Ακόμη και όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς. Η εγχείρηση έγινε στον δεύτερο κύκλο, γύρισα στη δουλειά μετά από 3 μέρες. Είμαι πολύ σταθερή σε αυτό που έχω πει. Το ήξεραν δυο άτομα από την ομάδα μου που με βοηθούσαν να μετακινούμαι και να μεταφέρομαι”.

Ένας ταχυδρόμος την οδήγησε στην Έλενα Χριστοπούλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην εποχή που γνώρισε την Έλενα Χριστοπούλου καθώς ένας ταχυδρόμος την οδήγησε στη γνωστή manager!

Ένας ταχυδρόμος της έδωσε μια κάρτα της Έλενας Χριστοπούλου! Ο ταχυδρόμος που έφερνε τους λογαριασμούς όταν δούλευε εκείνη στο Κολωνάκι της έδινε κάρτες της μάνατζερ και καθημερινά της θύμιζε να πάρει τηλέφωνο γιατί ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι!

Η Ηλιάνα δεν έπαιρνε τηλέφωνο και το τότε αγόρι της κάλεσε την Έλενα Χριστοπούλου και έκλεισε ένα ραντεβού στο μοντέλο και έτσι ξεκίνησαν όλα!

Όταν την είδε η Έλενα είπε σε όλους πως είναι “δικιά της” και την έπεισε να ξεκινήσει το μόντελινγκ το 2010. Την επόμενη μέρα είχε κάστινγκ και επέλεξε να παραιτηθεί από τη δουλειά της και έτσι μπήκε στον χώρο!

Τσέκαρε και αυτά: