Ζέτα Μακρυπούλια

Χαμός έχει γίνει στα social media μετά την ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια σχετικά με τη χαμένη πτήση της και τον τρόπο που φέρεται να της συμπεριφέρθηκαν στη Sky Express! 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του “Ρουκ Ζουκ” αφού είδε τον πανικό που έχει προκληθεί, αποφάσισε να διακωμωδήσει την κατάσταση και σε ένα story της στο Instagram ανάρτησε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να είναι στα “σύννεφα” και να κρατά ένα μήνυμα το οποίο αναφέρει “Πάω για κατούρημα”.

Η εικόνα είναι προφανώς επεξεργασμένη και με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει πως είναι προτιμότερο να υπάρχει χιούμορ παρά κακία και άσχημοι χαρακτηρισμοί!

To μόνο σίγουρο είναι πως έχει γίνει απίστευτη διαφήμιση στην αεροπορική εταιρεία η οποία ακόμη δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση και ο κόσμος είναι διχασμένος καθώς οι μισοί την υποστηρίζουν την παρουσιάστρια ενώ οι άλλοι μισοί “κράζουν”.

Τι είχε πει η Ζέτα Μακρυπούλια στο βίντεο της

Η παρουσιάστρια προκάλεσε αντιδράσεις με το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram – είναι από τις σπάνιες φορές – και είχε πει χαρακτηριστικά:

“Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου”. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν. “Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν”, λέω “μα είμαι 20′ πριν εδώ”. “Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”. Μου απαντούν λοιπόν, ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ. Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου”. 

 

Tσέκαρε και αυτά: