Ηλιάνα Μαυρομάτη

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η γοητευτική αλλά και τραυματισμένη Ζέτα της Νύχτας, βρέθηκε στον καναπέ της Super Κατερίνα” λίγες ημέρες πριν το μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς.

Πώς θα ήθελε να δει τη Ζέτα στο τέλος της σειράς Αυτή η νύχτα μένει;

«Δεν μπορώ να το δω αποστασιοποιημένα. Αν κάνω μια απόπειρα, θα έλεγα ότι θα ήθελα η Ζέτα να βρει μια υγιή, φωτεινή σχέση και νομίζω ότι ο Στρατής είναι σε άλλη κατεύθυνση. Έχει πάρει άλλες αποφάσεις στη ζωή του. Από την άλλη, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος έρωτας και πάρα πολύ μεγάλο πάθος που δεν μπορείς να το πετάξεις στα σκουπίδια.»

Η Ζέτα αποφασίζει να πάει στο νησί στο σπίτι του πατέρα της προσπαθώντας να βρει την Ιθάκη της, όμως θα συμβεί κάτι μοιραίο που θα την γυρίσει πίσω, «φαίνεται ότι η Ζέτα όσο κι αν προσπαθεί να μπει στο φως, υπάρχει κάτι πάντα που την τραβά πίσω στο σκοτάδι».

Για το τέλος της σειράς αποκάλυψε ότι θα συμβεί κάτι που θα παρασύρει όλον τον κόσμο στην τραγωδία, «είναι λίγοι οι χαρακτήρες που τελικά δεν θα καταλήξουν τραγικά, όμως θα υπάρξει ζευγάρι που θα καταλήξει χέρι-χέρι, αποκάλυψε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Τόνισε πόσο σημαντικός σταθμός ήταν αυτή η δουλειά, «με άλλαξε πολύ και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει σε πόσα επίπεδα. Αυτή η εμπειρία ήταν τεράστια, πολύ σημαντική και καλλιτεχνικά και επαγγελματικά και προσωπικά, ήταν καθοριστική για τη μέχρι τώρα πορεία μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω ακόμα καθαρή εικόνα για το τι αποτύπωμα έχει αφήσει αυτή η δουλειά, αλλά για μένα ήταν σημαντικός σταθμός. Ήταν μεγάλη τύχη που βρέθηκα σε αυτές τις συνθήκες.»

Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση στα τελευταία γυρίσματα όπως είπε “επί μια βδομάδα κλαίγαμε κάθε μέρα. Καταφέραμε αυτή η πολύ μεγάλη ομάδα, σχεδόν ένα χωριό ολόκληρο, να αγαπηθούμε, να δεθούμε και να δουλέψουμε με όλη μας την καρδιά”, είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Πιστεύει ότι ο πατέρας της «αν ζούσε θα γούσταρε πάρα πολύ, θα ήταν περήφανος, θα παρακολουθούσε τη σειρά και θα του άρεσε πολύ», ενώ για τη μητέρα της είπε ότι «είναι περήφανη για μένα, της αρέσει η σειρά και χαίρεται που εισπράττει από τον κόσμο την εκτίμηση.»

Τσέκαρε και αυτά: