Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για το Shopping Star“αλλά το μυαλό της είναι πάντα στις καλοκαιρινές διακοπές αφού η ζέστη είναι στα ύψη και όλοι θέλουμε να είμαστε μέσα στη θάλασσα και να απολαμβάβουμε το δροσερό νερό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο βούτηξε στα γαλάζια νερά του προορισμού που είχε επιλέξει και φωτογραφήθηκε σαν σύγχρονη γοργόνα φορώντας ένα μαύρο μπικίνι!

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μετρά 596Κ followers, τη βλέπουμε να ποζάρει έτοιμη να αναδυθεί στην επιφάνεια και είναι μια τέλεια ιδέα για εσένα που αναζητάς την επόμενη καλοκαιρινή φωτογραφία για το feed σου στον λογαριασμό που διατηρείς.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι μια κάμερα ή κινητό που να μπορεί να μπαίνει στο νερό!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξέρει πολύ καλά πως να ποζάρει και ποιες είναι οι πόζες που θα τραβήξουν τα βλέμματα! Επομένως είναι η πλέον κατάλληλη για να πάρεις ιδέες για τον λογαριασμό σου και να εμπνευστείς κάτι ανάλογο!

Σίγουρα έχει πολλές πόζες να μας δείξει ακόμη και ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο έχει να μας προτείνει η πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Τσέκαρε και αυτά: