Survivor

To Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος και δεν αποκλείεται προς το τέλος της νέας σεζόν να δούμε ξαφνικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες νέες ομάδες να επιστρέφουν στο νέο ριάλιτι επιβίωσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται πολλές φήμες που αφορούν σε ένα έναν νέο κύκλο όπου θα υπάρξει ένα mix παικτών καθώς η παραγωγή θέλει να κάνει κάτι καινούργιο έτσι ώστε να δώσει στον κόσμο διαφορετικές καταστάσεις και να μην σταθούν τόσο πολύ στο ριάλιτι!

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, η παραγωγή θέλει να επενδύσει περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς είδαν πως ο κόσμος έδωσε μεγάλη βάση σε αυτό αφού ανέδειξε νικητή τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του All Star αγωνιστικά.

Ωστοσό, επειδή το ριάλιτι “πουλάει”, υπάρχουν σκέψεις να μπουν παίκτες που έχουμε ξαναδεί στο παιχνίδι όπως είναι ο Στάθης Σχίζας και η Κατερίνα Δαλάκα οι οποίοι ήθελαν να ασχοληθούν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και να μπουν νέοι παίκτες που δε θα είναι “Διάσημοι” αλλά “Μαχητές”.

Αν οι συζητήσεις της Ατζούν Μίντια προχωρήσουν με τον ΣΚΑΙ και αποφασιστεί πως θα υπάρξει νέος κύκλος θα έχουμε πολλά να πούμε αφού δεν είναι σίγουρο ένα δεύτερο All Star αφού δεν υπάρχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν το συγκεκριμένο project! Πολλές είναι οι σκέψεις, όπως ένα All Star Ελλαδας-Τουρκίας, ένα απλό Survivor με διάσημους και μαχητές ή μια μίξη! Πολλές σκέψεις, πολλές ιδέες αλλά πρέπει να ξέρεις πως μπορεί να μην βγει καν το project!

Αναμένουμε!

Tσέκαρε και αυτά: