Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι το πρώτος μέλος της βασιλικής από το 1891 που στρέφεται κατά των βρετανικών μέσων ενημέρωσης και η δίκη στην οποία συμμετέχει και αφορά στις παρακολουθήσεις της Daily Mirror, ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το γνωστό μέσο μαζικής ενημέρωσης όπως και κάποια άλλα κατηγορείται για παγίδευση και παρακολούθησης διασημοτήτων την περίοδο 1996-2010. Ένας από τους ενάγοντες είναι ο πρίγκιπας ο οποίος ισχυρίζεται πως υπάρχουν 148 άρθρα τα οποία φέρεται να υποστηρίζονται από παράνομες πηγές και του είχαν προκαλέσει παράνοια εκείνη την περίοδο.

Μεταξύ των εμπλεκομένων είναι και ο αγαπημένος δημοσιογράφος και πρώην φίλος του ζυεγαριού Χάρι-Μαρκλ και θερμός υποστηρικτής της μοναρχίας, Πιρς Μόργκαν ο οποίος ήταν διευθυντής της Daily Mirror εκείνο το διάστημα.

O πρίγκιπας Χάρι συμμετέχει και σε δυο ακόμη αγωγές που υπάρχουν κατά της Daily Mail και της Sun και περιμένουμε να δούμε αν α υπάρξουν δίκες και για αυτές τις περιπτώσεις!

Η δίκη για τη Daily Mirror ξεκίνησε τη Δευτέρα σε δικαστήριο του Λονδίνου και αναμένεται να ξεκινήσει η κατάθεση του πρίγκιπα την Τρίτη. Η Mirror αρνείται τις κατηγορίες περί παρακολούθησης για εκείνη την περίοδο, ωστόσο έχει παραδεχτεί παρακολουθήσεις σε άλλες στιγμές.

Τσέκαρε και αυτά: