Ηλίας Γκότσης

Mια μικρή “βόμβα” πέταξε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”, ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος είχε αποκαλυπτικές διαθέσεις για το Survivor All Star καθώς θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο πρώην παίκτης ο οποίος δήλωσε “απολυμένος”, αναφέρθηκε στο κινητό που έπιασε ο Γιωρίκας Πιλίδης και αποκάλυψε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης είχε “ιερό σκοπό” και δεν ήταν… μόνος του όταν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε πως ο Πιλίδης δεν ήταν μόνος του όταν κοιτούσε το κινητό και πως δεν ήθελε να μάθει πράγματα για το παιχνίδι αλλά για κάτι άλλο το οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει αφού δε θέλει ο ίδιος. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν έχει πιάσει κινητό και πως τα unfollow έγιναν διότι δεν μπορεί να είναι με ανθρώπους οι οποίοι έχουν διαφορετική οπτική από τον ίδιο!

Ο Ηλίας ανέφερε έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό και πως μίλησε με τους παίκτες που βρέθηκαν κοντά σε κινητό και δε συμφώνησε με την πρακτική τους και πως ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που δεν πήραν θέση στο συμβούλιο.

Κάποιοι άνθρωποι τους οποίους είχε σε ιδιαίτερη θέση ο πρώην παίκτης, δεν ήταν αντάξιοι των προσδοκιών του και από ότι φαίνεται έχουν τα δικά τους μυστικά! Και όλοι ξέρουν ποιοι είναι πού τα unfollow “μίλησαν”.

Τσέκαρε και αυτά: