Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ένα από τα αγόρια που γνωρίσαμε μέσω του ριάλιτι επιβίωσης Survivor όπου και κατάφερε να φύγει από τον Άγιο Δομήνικο έχοντας το μεγάλο έπαθλο στα χέρια του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O γυμναστής και μοντέλο, έχει καταφέρει να κρατήσει ένα σχετικά χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια καθώς δεν είχε μεγάλη επιτυχία η νίκη του. Έκανε κάποιες προσπάθειες να παραμείνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω εκπομπών αλλά δε φάνηκε να χαίρει των προτιμήσεων των καναλιών. Και έτσι στράφηκε προς άλλα μονοπάτια.

Το βιογραφικό του Ηλία Γκότση

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι 33 ετών και έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία όπου και πήρε το πτυχίο του στη γυμναστική. Έχει δικό του γυμναστήριο και ασχολείται με το personal. Έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην τηλεόραση. Έτσι ξεκίνησε να κάνει κάποιες διαφημίσεις για γνωστές εταιρείες και το TikTok μπήκε στη ζωή του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολύ περιεχόμενο και να γίνει ακόμη πιο αρεστός στον κόσμο.

Το 2018 μπήκε στο Survivor. Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως αδιάφορο αλλά εκείνος πήρε το μεγάλο έπαθλο.
Έχει ιδιαίτερη σχέση με το χιούμορ και στα βίντεο του αποδεικνύει πως δεν είναι καθόλου αδιάφορος!

Η σέξι σύντροφος 

Ο Ηλίας Γκότσης βρίσκεται σε σχέση με μια πολύ όμροφη γυναίκα την οποία κατά καιρούς έχει παρουσιάσει σε διάφορα βίντεο που αναρτά στο ΤικΤοκ και δε σταματά να την πειράζει και να της κάνει “παιχνίδια”.

Οι δυο τους έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και όποιος τους έχει δει μαζί κάνει λόγο για ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που δε σταματά να κάνει πλάκες!

Το ΤικΤοκ και η επιτυχία 

Ο Ηλίας Γκότσης στράφηκε στο TikTok την εποχή της καραντίνας και μέσω πολλών βίντεο κατάφερε να αποκτήσει ένα φανατικό fanbase το οποίο δε σταματά να κάνει αναπαραγωγή τα βίντεο του. Σε πολλά από αυτά εμφανίζεται με την κοπέλα του και μαζί δημιουργούν περιεχόμενο που κάνει πολλά ζευγάρια να ταυτιστούν.

Με αυτή την επιτυχία κατάφερε να κάνει πολλές διαφημίσεις με γνωστές εταιρείες και μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα πρόσωπα γνωστής εταιρείας τεχνολογίας.

Στο Instagram μετρά 118K followers και συνεχίζει την ανοδική πορεία!

Τσέκαρε και αυτά :

The Crown : Τι έκλεψε η Ολίβια Κόλμαν

Κορονοϊός Κίνα : Οι συμβουλές της ΕΕ και του ΕΟΔΥ